FROM THE BLOG

Νέα υπηρεσία OmniCare απο την Omnitech.

Η Omnitech σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες της, παρουσιάζει την υπηρεσία OmniCare.

 

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνουμε την  δημιουργία – επαναφορά αντιγράφου δεδομένων από κινητό τηλέφωνο (χαλασμένο, σπασμένο ή λειτουργικό) σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης (κάρτα μνήμης, usb stick, σκληρός δίσκος) ή σε εσωτερικό μέσο (το ίδιο το τηλέφωνο).

Τι μπορούμε να σώσουμε:

  • Φωτογραφίες & Βίντεο
  • Αρχεία εγγράφων
  • Επαφές και καταχωρήσεις καταλόγου
  • Ολες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους (για επαναφορά στο τηλέφωνο)

 

Για λόγους ασφαλείας ειναι αδύνατη η αντιγραφή των κωδικών εισόδου σε εφαρμογές , καθώς και των κωδικών των αποθηκευμένων λογαριασμών στην συσκευή.

 

 

Κόστος υπηρεσίας

Το κόστος της υπηρεσίας υπολογίζεται ώς εξής:

  • Η υπηρεσία δημιουργίας-επαναφοράς αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων απο λειτουργικό τηλέφωνο, καθώς και απο τηλέφωνο που είναι σπασμένο ή βρεγμένο/οξειδωμένο αλλα με λειτουργική κεντρική πλακέτα, κοστιζει 20€
  • Εχετε σπασμένο ή οξειδωμένο τηλέφωνο με μή λειτουργική κεντρική πλακέτα ? Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος δημιουργίας αντίγραφου ασφαλείας δεδομένων, ξεκινά απο 20€ . Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ελεγξουν την κατάσταση της πλακέτας, και ανάλογα της βλάβης και του χρόνου αποκατάστασης της σε λειτουργική κατάσταση, θα κοστολογίσουν την ανάκτηση και θα ενημερωθείτε για το κόστος πρίν την ανάκτηση.

 

Σε περίπτωση που το κινητό έχει υποστεί πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε ανεπανόρθωτη βλάβη ή καταστροφή της κεντρικής  πλακέτας, όπου στην ουσία βρίσκονται τα δεδομένα, τότε η εξαγωγή των δεδομένων δεν είναι εφικτή.

Στα παραπάνω ποσά δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του μέσου αποθήκευσης , που ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του μέσου και τον όγκο των δεδομένων. Μπορείτε να μας προμηθεύσετε το δικό σας μέσο αποθήκευσης, ή να προμηθευτείτε ένα νέο απο εμάς .

 

 

Περι ασφάλειας δεδομένων & εχεμύθειας

Η εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες της με απόλυτη εχεμύθεια και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 , όντας εναρμονισμένη με την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Κατα την παραλαβή του προβληματικού μέσου, η εταιρία μας στέλνει στον πελάτη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο ο πελάτης παρέχει τη συγκατάθεσή του ώστε να αποκτηθεί πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην ηλεκτρονική του συσκευή.

Η εταιρία μας μετά το πέρας της διαδικασίας του αντίγραφου ασφαλείας δεδομένων της συσκευής σας, δεν διατηρεί κανένα αντίγραφο δεδομένων.

 

 

 

 

Comments are closed.