Η ΟmniTech ως εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο κινητών συσκευών Samsung, σου προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία Pick Up and Delivery για συσκευές εντός ή εκτός εγγύησης. Αν δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο για έρθεις στο κατάστημα μας θα αναλάβουμε εμείς την διαδικασία παραλαβής και παράδοσης της συσκευής σου είτε από την εργασία σου είτε από το σπίτι,μια αξιολόγηση της βλάβης στο κινητό σας και θα προβούν στην επισκευή του.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για την παραλαβή και επισκευή του προϊόντος σας. Είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε τους “Όρους Παραλαβής και Επισκευής” για την σωστή εκτέλεση της υπηρεσίας.Πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία και να αποδεχτείτε τους όρους παραλαβής και επισκευής.

Συντονισμός Παραλαβής

Μόλις λάβουμε την φόρμα που θα συμπληρώσετε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συντονίσουμε -με βάση τις ανάγκες σας- την διαδικασία παραλαβής της συσκευής σας.

Διάγνωση, Ενημέρωση και Έγκριση

Όταν παραλάβουμε τη συσκευή, οι διαπιστευμένοι από την Samsung τεχνικοί μας, θα διενεργήσουν έναν τεχνικό έλεγχο (αριθμό) σημείων και θα πραγματοποιήσουν και ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση απόδοσης της συσκευής. Πριν προχωρήσουμε όμως σε επισκευή, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τον ακριβή χρόνο και το κόστος επισκευής, ώστε να λάβουμε την απαραίτητη έγκριση. Αν δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε επισκευή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το ελάχιστο κόστος διάγνωσης συσκευασίας, και αποστολής που είναι 10 ευρώ.

Παραλαβή και εξόφληση

Θα παραλάβετε την συσκευή σας στην διεύθυνση που θα μας δηλώσετε και θα εξοφλήσετε στον Courier το συμφωνηθέν ποσό είτε με μετρητά είτε με κάρτα.

Η συσκευή σας θα είναι σαν καινούρια και θα συνεχιστεί κανονικά η ημερολογιακή εγγύηση που τυχόν έχει η συσκευή.

Αν η συσκευή σας είναι εκτός ημερολογιακής εγγύησης σας προσφέρουμε 30 ημέρες εγγύηση για την επισκευή που πραγματοποιήσαμε.

Επωφεληθείτε από αυτήν την ΔΩΡΕΑΝ παροχή και επικοινωνήστε μαζί μας 2106619010 ή συμπληρώστε την online φορμα για να οργανώσουμε τη δωρεάν παραλαβή της.

Γιατί Omnitech Samsung Service Center ?
Online ενημέρωση για την πορεία της επισκευής Εφαρμογή αυστηρών διαδικασιών Samsung καθώς και όλα τα γνήσια ανταλλακτικά (όχι μόνο οθόνη) Απόλυτη στεγανοποίηση της συσκευής όπου αυτό παρέχεται Διαδικασία τελικού ελέγχου και ελέγχου απόδοσης της συσκευής μετά την επισκευή

ΔΩΡΕΑΝ νέα  μπαταρία σε κάθε επισκευή έως της λήξης της προωθητικής ενέργειας

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ SERVICE

Facebooktwitterpinterestlinkedin