ΙΣΤΟΡΙΑ & ΟΡΑΜΑ

Οι ιδρυτές της εταιρείας προερχόμενοι από τον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, συνέλαβαν την ιδέα να ιδρύσουν μια εταιρεία όπου η κινητήρια δύναμή της, θα ήταν η συνεχής υποστήριξη των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες που συνεχώς θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται με την ίδια δυναμική που εξελίσσονται οι τεχνολογίες στο σύνολο τους.

Αποτέλεσμα πολύωρων σκέψεων και συζητήσεων ήταν η λέξη “OMNITECH”. 

 

Η λεξη "OMNITECH"

Η λέξη είναι σύνθετη, από το λατινικό “OMNI /(S)”, που σημαίνει “όλα/ες” ή “συνδυάζοντας με όλα/ες” και την λέξη “TECH”, συντομογραφία της λέξης “TECHNOLOGY” που σημαίνει τεχνολογία. Ο συνδυασμός των δυο αυτών λέξεων μας αποδίδει με επιτυχία το όραμα που τελικά έγινε ο σκοπός της εταιρείας: “να πρωτοπορούν στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες εξυπηρέτησης, που συνεχώς θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται, συνδυάζοντας όλες τις τεχνολογίες, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών τους.”

Οι ιδρυτές της Omnitech

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η OMNITECH Α.Ε. ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1997 , με την μορφή Ε.Π.Ε στο Μαρούσι Αττικής με σκοπό τη παροχή τεχνικών υπηρεσιών στους χρήστες των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Η εμπειρία και η γνώση των ιδρυτών αλλά και του άρτιου εκπαιδευμένου προσωπικού της στο κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, έκαναν την εταιρεία OMNITECH γνωστή για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών αλλά και της τεχνογνωσίας που προσέφερε σε πελάτες και συνεργάτες.

Η κεφαλαιοποίηση του σκοπού της OMNITECH, οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα (1999) από την ίδρυση της, τη δημιουργία του πρώτου υποκαταστήματος με στόχο την διεύρυνση των υπηρεσιών της στα νότια προάστια της Αθήνας.

Στα πλαίσια της αυξανόμενης ζήτησης υπηρεσιών με υψηλή απόδοση από καταναλωτές και συνεργάτες του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών ώστε οι υπηρεσίες της OMNITECH να έχουν τη δυνατότητα κάλυψης όλης της Ελλάδος μέσω επιλεγμένων αλλά και μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Συντελεστής αυτής της ανάπτυξης ήταν και η επιτυχής συνεργασία με όλους τους κατασκευαστικούς οίκους κινητής τηλεφωνίας παρέχοντας αρχικά υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης κινητών τηλεφώνων ως εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής (authorized service center).

Δεδομένου της τεχνολογικής εξέλιξης στη Ελλάδα του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας αλλά και της πληροφορικής, η OMNITECH πιστή στο σκοπό της, προχώρησε στην συνεργασία με οίκους του εξωτερικού, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προϊόντων στο χώρο των multimedia.

Αυτή η στρατηγική εμπλούτισης των προϊόντων και υπηρεσιών της OMNITECH οδήγησαν στην επέκταση της διεύθυνσης πωλήσεων σε τομείς της πληροφορικής και μηχανημάτων αυτοματισμού γραφείου.

Σήμερα η OMNITECH συνεχίζει με πίστη, να παρέχει με τη μορφή ανώνυμης εταιρίας ΑΕΕΥ, υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες της.

Η OMNITECH ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Επισκευασμένα Τηλέφωνα

Έτη Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών

Χώρες εισαγωγής/εξαγωγής προϊόντων

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Χρονιες οροσημο στην πορεια της εταιριας

1997

Ίδρυση της Omnitech ΕΠΕ στο Μαρούσι Αθήνας.
Εξουσιοδότηση από την Motorola ως κεντρικό service κινητών.

1999

Δημιουργία του πρώτου υποκαταστήματος στη Γλυφάδα Αθήνας.

2000

Συνεργασία με τις εταιρίες Ευρωηλεκτρονική ΑΕ, Intertech AE και Infoquest AE στα προιόντα και υπηρεσίες IT και αυτοματισμού γραφείου των εταιριών Samsung, Panasonic και άλλων εταιριών πληροφορικής.

2001

Εξουσιοδότηση από τη Siemens ως service PDA προιόντων.

2002

Εξουσιοδότηση από την Siemens ως κεντρικό service κινητών.
Εξουσιοδότηση από την Alcatel ως κεντρικό service κινητών.
Εμπόρια προιόντων multimedia της εταιρίας PRETEC.

2003

Μετατροπή της εταιρίας σε Α.Ε.
Νέοι χώροι χονδρικής και υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Εξουσιοδότηση από την Samsung ως κεντρικό service κινητών.
Εξουσιοδότηση από την Sony Ericsson ως κεντρικό service κινητών.

2004

Έναρξη των εταιριών Omnitech στο Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

2005

Δημιουργία της εταιρίας CHELACOM LTD στη Λευκωσία με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην Κύπρο.
Συνεργασία με την Vodafone στην παροχή mobile games.

2006

Δημιουργία του e-shop www.omnistore.gr

2007

Υιοθέτησε το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας (Σ.Δ.Π.) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000, το οποίο και εφαρμόζει σε ολόκληρη την επιχείρηση και στις δραστηριότητες που αφορούν τις επισκευές κινητών τηλεφώνων και έχει επίπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών της καθώς και την ικανοποίηση των πελατών της.

2008

Μεταφορά της έδρας της εταιρίας σε χώρο 2000 τ.μ. στο Γέρακα Αττικής.

2010

Εξουσιοδότηση από την Asus ως κεντρικό service desktop, Notebook, laptop, κινητών.

2012

Μεταφορά στη νεα έδρα της εταιρίας μας στο Γέρακα Αττικής.

2013

Έναρξη συνεργασίας με μεγάλη εταιρία στο χώρο ενέργειας ως κύριος προμηθεύτης κινητών, tablet και αξεσουάρ.

2016

Έναρξη συνεργασίας με τον επίσημο διανομέα κινητών Panasonic, Globalsat, ως κεντρικό service κινητών.

2020

Έναρξη συνεργασίας με την Skateflash για την υποστηρίξη ηλεκτροκίνητων πατινιών/ποδήλατα/hoverboαrd.
 

2022

Έναρξη συνεργασίας με την Egoboo για την υποστηρίξη ηλεκτροκίνητων πατινιών/ποδήλατα.
 

Facebooktwitterpinterestlinkedin